Красива депутаткатка показа безкрайни крака в новия Парламент-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Славена Тончева събра погледите с перфектна визия. Варненската народна избраница шашна цялата издокарана в бяло  и покачена на такива високи токчета, украсени с перли, с които грациозно първо премина по жълтите павета, а после прекрачи прага на парламента.

Омяна от всичките мъжки погледи, които следяха всяка нейна стъпка, тя приличаше досущ на газела с елегантната си визия и походка.

За малко обаче щеше да й се случи неприятност. Грациозната дама с гарваново черни коси бе пропуснала да закопчае дамската си чанта, но за щастие не се стигна до гаф, да разсипе цялото й съдържание на върху стълбите на парламента. Върху, които бе опънат червен килим.

Въпросната дама, за която се говори, че е бивша хостеса от Морската ни столица се знае, че тя е безпрецедентен първенец по преференции в 3-ти варненски многомандатен район. Тя бв поставена на 4 място в листите, но след вота на изборите се оказа, че за нея са гласували 7306 човека и подобри резултата си от предишните избори през април. Миналата година събра 6805 и така от 25 място се премести на престижното второ.

Точева бе народен представител и в предишните 2 парламента.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!