Красивата Анита се омъжи на приказна церемония – вижте каква разкошна булка е! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Станала известна покрай връзката си с комика Димитър Рачков моделка Анита Димитрова вчера се омъжи на приказна церемония в центъра на София. Изборът на мястото на сватбата е любопитен, защото младоженецът и семейството му живеят в САЩ.

В инстаграм Анита публикува кадри както от преди самата церемония, така и от последвалото тържество.

Тя буквално нагорещи мрежата, като се пусна по бельото, което облече под булчинската си рокля. Булката без притеснение си показа сутиена и бикините, а на главата й вече бе поставена красива шапка с мрежа.

Анита булка

Гримът и фризурата във видеото са напълно завършени, което подсказва, че видеата са правени минути преди Димитрова да стане официално г-жа Стемпер.

Анита Димитрова сватба

Анита сватбена церемония

За сватбата мъжът на Анита е наел младоженския апартамент за два дни в столичен хотел, където са се запознали.

апартамент хотел

Анита и НИкълъс сватба

Анита Димитрова сватбен ден

Роклята на булката е истинско произведение на изкуството – кройка тип „русалка“ с красиво бродирано бюстие и дълга разкроена пола, допълнена с пера. Цветът е нежна слонова кост. Без свян можем да кажем, че Анита изглежда приказно красива в сватбения си ден, а и забавлението явно е било на макс, сочат кадрите от тържеството:

Анита сватбен танц

Наскоро блондинката гостува в подкаст, където за пръв път разказа как са се запознали с настоящия й любим. Оказа се, че той е собственик на голяма фармацевтична компания и живее от години в САЩ, нищо че е роден в Германия.

Двойката все още не са решили къде ще живеят, тъй като имат много опции из Европа, докато Анита получи документи, за да може спокойно да замине отвъд океана.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!