Красавецът Джан Яман ще става татко – вижте красивата майка на бъдещото му дете (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-горещите турски актьори, Джан Яман , е в трепетно очакване на голямо събитие в живота си. Красавецът ще става баща , а майка на бъдещото му дете е знойна италианка, не по-малко известна – телевизионната водеща  Дилета Леота .

Джан Яман и Дилета

Недим от „Безмилостен град“ – първенец в класацияАнализаторската фирма „Somer“ предостави данни за най-популярните в момента „серийни екранни двойки“…Feb 27 2021vijti.com

Двамата съвсем наскоро афишираха публично любовта си, макар за чувства между тях да се шушукаше от доста отдавна.

Нашумелият и в Италия турски хубавеляк е цар на сърцераздерателните сериали от югоизточната ни съседка.

Майка на детето му пък ще бъде мокрият сън на италианците напоследък, адвокатката по образование и талантлива телевизионна водеща, русокосата и сексапилна сицилианка Дилета Леота.

Дилета микрофо

А по сметката на пишещото братство из Апенините, двамата влюбени, за които напоследък само в Италия се изписаха не една и две вестникарски страници, били заченали бъдещата си рожба покрай новогодишните празници. Тоест в самото начало на тяхната пламенна връзка, много преди двамата да бъдат засечени от бдителни папараци и да привлекат ревностните погледи на обожаващите ги и жени, и мъже.

Дилета Леота

„Бомбата“ за бащинството на Джан Яман и бременоостта на Дилета Леота взриви в понеделник привечер звездата на телевизиите на фамилията Берлускони – популярната и прадизвикателно хубава дори на 63 години водеща Барбара Д’Урсо. Та пищната дама оповести новината по време на предаването си „Помериджо 5“, като се позова на популярен и добре информиран турски сайт. Нещо повече – Барбара се опита да прочете новината в оригинал, при това доста добре, а камерите показаха факсимилието на страницата със съобщението и после нейния превод. Поканените в студиото национални спецове по сърдечни проблеми започнаха оживена дискусия, в която преобладаваше учудването от светкавичното развитие според тях на любовта на Джан и Дилета. Заваляха безброй въпроси най-вече на зрителки, а „шрапнели“ от „бомбата“ на Барбара Д’Урсо започнаха да пръскат всевъзможни сайтове, радиостанции и телевизии.

Появиха се обаче и неверници, които започнаха да твърдят в ефир, че любовта между сина на имигранти от Косово в Истанбул и дъщерята на стопроцентови сицилианци била „скалъпена“ на маса от PR-агентите на двамата. Просто защото 32-годишният турски хубавеляк и надарената с приказни форми 29 годишна италианска мома в този момент се нуждаели от много фенска обич, за да си вдигнели акциите. Той като актьор не само в родината си, но и в Италия, а тя като основна водеща на набиращ скорост на Апенините и по света спортен канал. Като доказателство за твърденията си за режисирана връзка неверниците извадиха публикувани снимки на Джан и Дилета за размяната на подаръци на отминалия Свети Валентин. Ами на тях наистина направо прозира неумелото боравене с програмата фотошоп…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!