Край на монархията: Принц Чарлз се отказва от престола

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралица Елизабет II може да е последният британски монарх, написа лондонският в. Дейли експрес, цитиран от новини.бг.

Според обширен материал престолонаследникът на Обединеното кралство принц Чарлз смятал да се откаже от короната.

Принц Хари с болезнена изповед: Тръгнах си от Лондон със смазана психика, спасяваме сеКогато героят на Шекспир Хенри IV възкликва “Тежка е царската корона”, той говори за държавните отго…Apr 15 2021vijti.com

„На нашата страна са необходими радикални реформи, включително и в начина на управление“, казал аристократът пред журналистката от изданието Анджела Левин. По думите на сътрудничката на медията, принцът на Уелс (каквато е титлата на престолонаследника на Великобритания) е възнамерявал да въведе републиканско управление.

„Негово кралско височество сподели, че издръжката на кралското семейство струва скъпо на данъкоплатците и това трябва да се промени“, допълва авторката.

По думите на журналистката, кралица Елизабет II  искала да запази монархията по емоционални причини. „Нейният най-голям син обаче е настроен по-практично и много е вероятно той да сложи край на нашата монархия“, написа Левин.

Принц Филип почина на 99 годиниТова съобщават медиите на Острова Съпругът на британската кралица Елизабет II и херцог на Единбург п…Apr 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!