Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате отделните й елементи. В случая става дума за три жени, които са били помолени да се грижат за бебето.

Никой не твърди, че всички са майки.

Избери позата, в която най-често седиш и разбери какъв човек си в животаИзобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото. Има експерти, които могат да те разчетат…Nov 7 2018vijti.com

Коя от жените на снимката не е майка, а прегръща детето?

Сега ще ви кажа, че това не е задача, която проверява конкретни знания, а тест за интуиция. В теста няма верен отговор. всеки от тях е доста вероятен , но в същото време означава нещо различно.

Изберете един отговор на въпроса и проверете какво може да се каже за вашата личност.

тест

Жена # 1

Ти си смирен и скромен. Вие знаете как да слушате и да ви извадя от равновесие е истинско изкуство . Заобиколени сте от много надеждни приятели, на които винаги можете да разчитате. Обичате да работите, да релаксирате и да се забавлявате с група съмишленици. Самотата не е вашият елемент. В личния си живот се стремите преди всичко да завладявате хората с личността си, а не с външния си вид.

Жена # 2

Не сте самотник, но оценявате времето, прекарано сам. Имате само няколко доверени приятели. Не обичате предсказуеми хора. Обичате да прекрачвате границите на позволеното . За любим човек ще направите буквално всичко, но след раздялата ще си тръгнете за много дълго време.

Жена # 3

Характеризирате се със спокойствие и предпазливост. Не обичате да рискувате, ако нямате нужда. Най-хубавото е, че се чувствате заобиколени от приятели, които биха могли да ви избавят от всякакви неприятности. Имате много ентусиазъм и сте прекалено любопитни, така че ви е много трудно да угаждате. Вашият партньор трябва да отговаря на трудни критерии, преди да направите крачка. Абсолютно не толерирате възражения.

Има ли истина в това? Как смятате?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!