Коя е тази известна българска водеща? Изненадата е пълна СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро една от най-популярните ни съвременни тв водещи пусна любопитен кадър от детските си години, който предизвика много вълнения сред последователите й в социалните мрежи.

Малкото симпатично момиченце, което виждате на снимката, където е едва в първи клас и тъкмо се готви да отиде на първия си учебен ден, години по-късно се превръща в най-известната телевизионна водеща в България. И ако още не сте се сетили за кого става дума – виждате я всеки ден в ефира на Нова телевизия. Това е Гала от „На кафе“.

Едва ли в този момент дори е и могла да си представи каква шеметна кариера на водеща я чака по-късно в житейски план. Гала или Галя Пенева, както е истинското й име, завършва педагогика и детска психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, била е и модел за кратко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „Невада“ по БНТ. Следват „Топмодел Зодиак“ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „Фамилия топ шоу“ (продуцент Чавдар Младенов, по ТВ MSAT) и „Мис Столверк“ в Евроком България с продуцент Стамен Илиев.

Модният експерт Любомир Стойков също сподели в социалните мрежи преди няколко години любопитен архивeн кадър от 1992-ра, на който е в компанията на Гала на модно ревю в София.

Припомняме, че Гала стартира кариерата си като водеща в „На кафе“ по Нова телевизия на 9 октомври 2000 г. Шоуто спира да се излъчва в края на юли 2005-та, но се връща на екран на 16 февруари 2009-та, продължава и до днес./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!