КОШМАР: Тодор Попов продава 370 дка гора

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

26 съветници при необходим минимум от 21 гласа подкрепиха кошмарното предложение на кмета на Пазарджик Тодор Попов за продажба на 370-те дка гора над с. Црънча.

Освен цялата група на „Новото време“, за сделката гласуваха част от съветниците на ГЕРБ и тези на Арлин Антонов. Категорично против се обявиха колегите им от БСП – Солов, АБВ, „България на гражданите“ и БЗНС. Преди гласуването по предложение на Евтим Янев в проекта за решение беше записано, че при евентуална продажба 20% от приходите ще се изразходват за благоустрояването на с. Црънча, предаде videlinabg.com.

От трибуната кметът на населеното място Руков категорично заяви, че цялото село е против подобна сделка и в този един милион Община Пазарджик няма да се оправи, както и Црънча с 200-тата хиляди лева, които евентуално ще получи.

По време на дебатите в отговор на въпрос и реплики в залата Тодор Попов заяви, че с морални аспекти трудно се управляват финансови ангажименти и подчерта, че за Общината в този момент всеки лев е важен.

Епидемията ще свали цените на имотитеЗамразени проекти, блокирани сделки и спад на цените на много бизнес офиси и жилища. Това очаква имо…Mar 30 2020vijti.com

лупа

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!