Кошмар: Стълб се сгромоляса върху колата на летовници в Поморие / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейство от Пловдив със сигурност ще запомни почивката си на родното Черноморие. Те избрали Поморие за отпуската си, но точно там уличен стълб паднал и помлял колата им. Инцидентът станал на оживена улица пред хотел. В момента на място остатъкът от стълба е обезопасен.

“В петък паркирах правилно автомобила си на това паркомясто в непосредствена близост до въпросния стълб и излязохме на разходка.

Малко по-късно същата вечер около 23:00 часа получих обаждане от Районното управление в Поморие, а дежурният полицай ми съобщи, че има паднал стълб от уличното осветление върху моя автомобил”, разказа собственикът на колата Петър Виденов пред bTV.

Виденов обясни, че когато е пристигнал на място уличното осветление е било спряно. Той подчерта, че е дочул случайно, че това не е единичен случай на паднал стълб в Поморие.

Потърпевшият ще подаде официално сигнал към кмета на общината.

Певицата Юнона от морето: Все си трая, но ми писна! Гнусно / СНИМКИПевицата Юнона, която родом е от Казанлък, се оплака в профила си във Фейсбук от цените и обслужване…Aug 7 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!