КОШМАР: Рейс влачи баба в Хасково, откъсна й ръката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При инцидент с автобус на фирмата за градските превози в Хасково „Златно руно“, пътуващ по линия 102, вратата на рейса откъсна китката на възрастна жена.

Преди обяд днес автобусът спрял на спирка на ул. „Стара планина“, за да слезе 75-годишна жена. Без да види, че старицата все още не е напуснала автобуса, шофьорът затворил вратите и потеглил.

Мъдрите завети на баба: 4 неща, които не трябва да изхвърляте от дома си, за да не си навлечете беди и лош късмет! Да вярваш или да не вярваш в поличби, гадания, заклинания и т.н. е работа на всеки. Чувал съм стоти…Feb 5 2022vijti.com

За нещастие ръката на жената останала затисната между вратите. Автобусът влачил старицата около 20 метра, преди шофьорът да разбере за инцидента. Пострадала била откарана с линейка в болницата. В следствие на инцидента са нанесени сериозни травми, китката на възрастната жена е откъсната, предаде haskovo.live.

По случая е образувано досъдебно производство. На място са дознател и екип на Агенция „Автомобилна администрация”. Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен.

Ампутираха ръката на жената, влачена от рейс


Пловдивски лекари са ампутирали ръката на 75-годишната пенсионерка, която днес бе затисната и влачена от рейс в Хасково, научи „Марица“. Предвид сложното й състояние, пострадалата възрастна жена била транспортирана в УМБАЛ „Св. Георги“ е града под тепетата.

Ръката се държала буквално на косъм и била разкъсана от вратата на автобуса. За да спасят жената специалистите ампутирали крайника почти до рамото. 75-годишната пенсионерка е контактна, но е с множество тежки гръдни травми. Лекарите се надяват да се възстанови.

Припомняме, че жената слязла от рейс 102 на спирка на ул. „Стара планина“. Шофьорът обаче затворил вратите преди да изнесе тялото си, при което ръката й останала заклещена. Пострадалата била влачена повече от 20 метра докато шофьорът реагира.

Възмутен внук: Взеха ми 200 лв. да превозят баба ми до болницата и обратноВъзмутен мъж се жалва, че е бил принуден да даде 200 лв., за да бъде транспортирана баба му с линейк…Jan 27 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!