КОШМАР! Борисов на косъм от тежка катастрофа (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ужасна катастрофа, и то докато лично шофира автомобил на НСО. Видео показва, че той едва успява да избегне страничен сблъсък от връхлитащ го камион поради недоглеждане. Още по-шокиращото е, че той излага на опасност не само себе си, но и министър Теменужка Петкова, която е на задната седалка на колата.

Българи от цял свят с щафетен протест за оставка на Борисов и ГешевБългари в чужбина ще излязат заедно на протест с посланието „Не сте сами!“, което искат да изпратят …Aug 2 2020vijti.com

Това за пореден път повдига въпроса може ли министър-председателят да кара сам служебния автомобил на НСО. „Министър-председателят няма право да кара сам и да се обръща, за да гледа в камерата“ – коментира преди време ген. Владимиров по повод инцидента с председателя на парламента Цвета Караянчева.

Въпросното видео е заснето и качено на официалната Фейсбук страница на премиера Борисов преди три дни, когато той заедно с министър Теменужка Петкова инспектира интерконектора с Гърция. Потребител с инициали Blagovest Cvetanov обаче е изрязал критичните 16 секунди от видеото и ги е качил в Youtube.

Вижте видеото и направете изводи сами: 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!