Костов: Виваком е руска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър бТВ

За да се оттървем от влиянието на Русия има няколко стъпки. На първо място трябва да се погрижим за совята исгурност. Т.е. трябва да видим какви хора има в службите и те да не обслужват Русия, за да не дават фалшива информация. На второ място е енергийната ни независимост.

По руска телевизия: Ядрена ракета „унищожава“ Берлин, Париж и Лондон (ВИДЕО)Популярно руско предаване показа на зрителите какво би се случило, ако ядрена ракета удари Берлин, П…May 2 2022vijti.com

Това коментира в ефира на бТВ Иван Костов.

Възможна е нулева енергийна зависимост. Те са три канала – Лукойл да преработва чужд петрол, което и сега го правят.  Газта – трябва да се намерят заместители. Отдавна сме изчислили, че втечнения газ през океана няма да повиши цената повече, отколкото цената, на която продава Газпром. Другото е да се вземат всички мерки да се обяви санкцзии срещу определи лица и фирми, които могат да навредят на сигурността на страната, коментира той.

Виваком е руска. Тя е наследник на активите на БТК, а там е цялата система за аналогова връзка на българските служби и на българската армия, която не е дигитална и не може да бъде атакувана от хакери, посочи той. И допълни, че там трябва да се прояви надзор.

Ицо Хазарта: Русия ни каза, че България е рускаДнес Русия ни каза директно следното: „Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не…Apr 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!