Корнелия се окичи с гердан за 1390 долара (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Корнелия Нинова отдавна не залага на скъпи тоалети на известни световни марки, но голямата ѝ слабост в последните години са бижутата. Шефката на социалистите не носи по себе си аксесоари, които да не са от благородни метали, а последната ѝ придобивка е колие на фамозната цена от 1390 долара, или 2248 лева.

Корнелия Нинова скарана с родата (СНИМКИ)Семейни драми са надвиснали над фамилията на Корнелия Нинова. Лидерката на БСП никак не била в цвету…Aug 17 2020vijti.com

Ненатрапчивата и нежна огърлица не се набива на очи, но всеки познавач би разбрал, че не е купена от сергия за дрънкулки. Колието, чийто акцент е черна перла, е дело на прочутата марка за бижута „Микимото“, чиито цени стигат до небето. Придобивката на Нинова е изработена от 18-каратово злато, а над черната перла блести малък диамант. Герданчето е толкова скъпо, тъй като създателят на марката „Микимото“ – японецът Кокичи Микимото, се смята за баща и маестро на перлите. Още през далечната 1893 г. той успява да открие тайната на скъпоценния камък на живата природа и не след дълго е признат за гений, опитен учен, проницателен бизнесмен, за истински артист и мечтател, който непрекъснато търси красотата, съвършенството и целостта в бизнеса с перли.

В изисканата колекция с бижута на Корнелия Нинова има и други уникати, дело на „Сваровски“ и „Картие“, шушукат на „Позитано“ 20. Тя не се изчерпва само с колиета, обици и пръстени, но и с часовници и рамки за очила от чисто злато. Преди да седне на шефското място в столетницата, червената лейди си позволяваше да демонстрира висок стил и обличайки се с дизайнерски тоалети на прочутата марка „Макс Мара“, за което често понасяше критики. Впоследствие тя започна да разчита на шивашките услуги на български дизайнери, като една от тях е дъщерята на художника Греди Асса – Ина, която крои и шие костюми на БСП лидерката по поръчка, така че никой да няма същите. От уменията на Ина често се възползва и първата дама Десислава Радева. Двете с Корнелия имат в гардеробите си сходни тоалети от едни и същи платове и разцветки, макар да не са първи приятелки.

Корнелия Нинова: Решението за възрастните е преизчисляване на всички пенсии Къде са 2 млрд от сребърния фонд?50 лв. за пенионерите е подигравка с труда им . Истинското решение на въпроса с ниските доходи на в…Aug 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!