Коремните мазнини ще изчезнат и метаболизмът ви ще бъде като ракета!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Добавете някои прости съставки към обичайната си чаша кафе. Това ще ви помогне да подобрите метаболизма си, да изгорите повече калории и да стопите мазнините, от които тялото ви просто не може да се отърве.
Трябва да приемате канела, кокосово масло и мед. Може да добавите и какао.

Ето как работи:

Канела

Канелата е известна със своите мощни лечебни свойства, антиоксидант е и има противовъзпалителни свойства. Тези свойства помагат в борбата с инфекциите и възпаленията в тялото. Канелата помага за понижаване на нивата на кръвната захар, което от своя страна спомага за намаляване на процеса на отслабване.

Кокосово масло 

Кокосовото масло е здравословна мазнина. Докато повечето мазнини съдържат мастни киселини, кокосовото масло се състои от мастни киселини със средна верига, които се метаболизират по различен начин. Те отиват направо в черния дроб от храносмилателния тракт. Тези мазнини или се превръщат в кетонови тела, или незабавно се използват за енергия. Кокосовото масло помага за увеличаване на метаболизма и разхода на енергия. Това води до изгаряне на мазнини.

Пчелен мед 

Медът съдържа захар. За да смила захарта, нашето тяло използва складираните витамини и минерали, които са необходими за разтварянето на мазнините. Помага за намаляване на количеството витамини и минерали в организма. Медът съдържа хранителни вещества, включително желязо, натрий, калий, фосфор, цинк и калций. Те помагат за поддържане на баланс между захар и хранителни вещества.

Също така съдържа фолат, ниацин, рибофлавин, витамин С и витамин В6. Проучването казва, че медът може да намали нивата на холестерола в тялото, да намали стреса върху сърцето и да позволи на хората да водят по-активен и здравословен живот. Използвайте суров, нефилтриран, непастьоризиран органичен мед за най-добри резултати.

Съставки:

  • 1 чаена лъжичка канела
  • 3/4 чаша кокосово масло
  • 1/2 чаша мед

Приготвяне:

  • Смесете всички съставки заедно, докато получите хомогенна смес.
  • Съхранявайте го в плътно затворен съд.

Употреба:

  • Когато сутрин си налеете прясно кафе, добавете 1-2 чаени лъжички от готовата смес към горещото кафе.
  • Разбъркайте и изпийте!

Деликатна ЙОГУРТ ТОРТА без брашно – мечтата на всички дами на диета. Въздушен разкош: Отлична бърза торта с кисело мляко  – лека, въздушна и подходяща дори за вечно пазещите диета. Приг…Jan 1 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!