Копие на Даяна: Племенницата на лейди Ди облече перфектната „гола“ рокля, която никой друг не би посмял (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Племенницата на принцеса Даяна показа две стилни визии по време на посещение в Сицилия и отново заваляха сравнения с покойната й леля. Една от племенниците на покойната принцеса на Уелс е известен моден инфлуенсър и от години трупа положителни коментари за гардероба си. Лейди Кити Спенсър се пробва на модния подиум и дори стана посланик на италианската модна къща Dolce & Gabbana. На сватбата си миналото лято Кити смени цели шест тоалета на марката, като същевременно изостави семейната тиара в полза на бижута от същата марка. И младата дама успя да запази любовта си към Италия и италианския стил.

Кити Спенсър

В понеделник лейди Кити беше видяна в Сицилия. Тя присъства на шоу в Сиракуза. За вечерно събитие в Castello Maniace племенницата на принцеса Даяна избра перфектния тоалет – драпирана дълга рокля на точки на горчичен и светлозелен фон. Акцентът на модела бяха отворени ръце, отворен триъгълник в областта под гърдите и кръстосани презрамки около врата. Освен това, дрехата от плътна ставаше прозрачна .

Кити Спенсър рокля

Роклята беше допълнена от аксесоари на Dolce & Gabbana — златисти сандали на ток и чанта под формата на плетена кутия с цветя. Косата на лейди Кити беше прибрана на висока опашка, а гримът й остана естествен, с лек акцент върху очите.

Кити Спенсър прозрачна рокля

Когато племенницата на принцесата на Уелс посети Dolce & Gabbana Alta Moda на третия ден от изложението, нейната близка приятелка Ема Тин, маркиза на Бат, беше до нея. На сутринта лейди Кити също беше видяна в Сиракуза със съпруга си милионер Майкъл Луис. Друг тоалет на Dolce & Gabbana, който тя успя да разходи в седалището на марката, е помпозна рокля до земята със златисто със сребрист декор и камъни. Тя беше допълнена от заострени сатенени обувки и големи златни обеци, които се виждаха ясно от гладкия кок.

Кити Спенсър рокля

В мрежата и двата тоалета на Lady Kitty бяха посрещнати с ентусиазъм. Много коментатори похвалиха стила на момичето, което винаги изглежда добре в Италия. Някои от тях отново сравниха лейди Кити с принцеса Даяна.

Кейт пак ни изуми! Фантастичната ѝ изумрудена рокля прикова всички погледи (Снимки): Нова светска изява – нова бляскава визия! При това без излишна помпозност, а в типичния за нея еле…May 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!