Кон уби 12-годишно момче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трагичната случка е станала снощи, около 20 часа, на поляна в монтанското село Лехчево. Животното пасяло на ливадата и било вързано с дълго въже за кол. Малкото момче се приближило към коня и го отвързало, намотало въжето на ръката си и го повело към имота на 36-годишния собственик.

Жестоко убийство в софийско село: Крупен фермер уби пастирЖестоко убийство на мъж е извършено в софийското село Антон, съобщиха от МВР. В неделя, около 22:30 …Feb 8 2022vijti.com

На път към къщата животното се изплашило, побягнало, и започнало да влачи детето след себе си. 12-годишното момче не успяло да се освободи от въжето, което по-рано било навило върху ръката си и конят го влачил доста време.

Свидетели на кошмарния инцидент подали сигнал на спешния тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и патрул на полицията. За съжаление обаче нараняванията на детето били несъвместими с живота и лекарите само констатирали смъртта му.

Трупът е транспортиран за аутопсия, на мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство, съобщават от полицията в областния град.

* Снимката е илюстративна

Граничарят-убиец на Ери имал 16 бона дълг, погасил ги след убийствотоEдиният от убийците на бизнес дамата Ери Пехливанян в Русе – бивш служител на „Гранична полиция“, е …Jan 21 2022vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!