Кой уби митичния бос Фатик: Негов роднина разказа любопитни неща, замесени са барети

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Роднина на Филип Найденов-Фатик твърди пред „Уикенд“, че барети на Филко Славов са премахнали боса. Ето какво разказва той в детайли.
Барети, които са били приближени до бившия шеф на отряда за борба с тероризма Филко Славов, са преките убийци на наркобарона Филип Найденов-Фатик. Това твърде сензационно пред в. „Уикенд“ роднина на Фатик, който обаче пожела да остане анонимен заради съображения за сигурност.
Преките килъри били двама служители от отряда, които били известни като „момчетата за всичко на Филко“. Поръчката за елиминирането на Фатик е дошла от бизнесмен, свързан с мощен банков бизнес. Той е платил хонорар на килърите от 100 хил. долара. Същият бизнесмен е много близък до Братя Галеви.
Възражда ли се ВИС: Последователи на Георги и Васил Илиеви се събират на национална срещаВИС се събира на национална среща след дни с мащабите на конгрес. На една от многобройните страници …Aug 11 2019vijti.com

Фатик бе застрелян на 19 август 2003 г. на кръстовището на булевардите „България“ и „Гоце Делчев“ в София. Присъда няма нито за килърите му, нито за поръчителите на екзекуцията.
Според близките му Филип Найденов е ликвидиран, защото в един момент е станал силно неудобен за определени висши служители от системата за сигурност. Тези лица многократно са взимали подкупи от него, а Фатик пък е знаел твърде много за контактите им, начина на работа и схемите, в които са замесени.
Цялото разследване на антимафиотите след екзекуцията на Фатик е умишлено сгрешено с цел нарочно да се заличат следите на истинските убийци – твърди роднината на арабина.

Припомняме, че наскоро Александра Тюркмен, дъщерята на подземния бос Филип Найденов – Фатик, публикува невиждана снимка на баща си, като кадърът датира от младите му години, по повод неговия рожден ден.
На фотоса тя е все още бебе, а той се е навел над нея и й се любува. Снимката е черно-бяла, на която босът не носи очила, което беше запазената му марка през годините и е толкова млад, че една ли някой би могъл да го познае.
Фатик трябваше да навърши 56 години, а Александра Тюркмен е написала под снимката:
„Момичето на татко. Никога няма да те забравя. Завинаги в моето сърце“.
Наследницата на подземния бос от няколко години живее в САЩ и работи в модния бизнес.
Категорично отказва да се прибере в България.
Източник: Разкрития.ком
Мая Илиева взе апартамент бижу в Париж: Живее точно до Айфеловата кулаМая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Жоро Илиев, взе апартамент в Париж, …Aug 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!