Кой пукна главата на Жени Калканджиева?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миската Жени Калканджиева бе приета с линейка в болница, след като при пиянски скандал отнесла три удара в главата с бутилка. Lupa.bg разкри, че двама участници в неделния гуляй по повод изборите са основните заподозрени за подлата атака – художникът Александър Балкански и журналистът Мартин Карбовски.

Сашо Балкански е виден софийски бохем

Дама в опасна близост до „Мис България” 1995 разкри пред Lupa.bg, че битовото меле се разиграло след сериозен запой, стартирал още по обяд в неделя в дома на красавицата. С вдигането на градусите в кръвта ескалирало и напрежението, а кървавият финал, макар и известен, е с неясен изпълнител – или синът на БНТ легендата Алис Крайчева – Сашо Балкански, или журналистът Мартин Карбовски.

Пак скандал, пак с Жени Калканджиева, но сега и с пукната глава ВИДЕОБившата миска Жени Калканджиева отново се прочу с грозна проява. Тя за пореден път е видяна пияна и …Nov 14 2021vijti.com

Мартин Карбовски се забърка в поредния светски скандал

Поради сериозното пипане на стъклото не е ясно кой от двамата грабнал бутилка и я паркирал три пъти в черепа на бившата манекенка.

Скандалът предизвикал пореден екшън във входа, в който Жени живее. Съседи, станали неволни слушатели на данданията, извикали линейка, която отвела Калканджиева  в болница, за да зашият раните ѝ.

За щастие синът на скандалджийката – 12-годишният Жорко, отсъствал от жилището. Липсвал и съпругът ѝ Стефан Манов, не е тайна, че от години брюнетката живее отделно от Тачо.

Заподозрените „атентатори“ Сашо Балкански и Мартин Карбовски са емблематични бохеми. Синът на Алис Крайчева разполага с цял списък слабости, сред които е и чашката, обясни източникът на Lupa.bg. За лайфстайла му говори и фактът, че един от най-добрите му приятели е друг знаков пройдоха – Тодор Славков – Малък Тошко.

Синът на Жени Калканджиева й доведе снаха, а тя го… СНИМКАЖени Калканджиева май трябва да се замисли как би изглеждала като свекърва, защото синът й Жорко й п…Jul 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!