Кой е герберът с мерцедес за 300 бона и с номер С ТТТТТТ?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Два луксозни мерцедеса със златни номера събраха погледите на присъстващите на Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Единият е сребрист с номер С ТТТТТТ и според автоексперти струва 300 000 лева. Луксозното немско возило е собственост на Тихомир Тотов, който стои зад охранителната фирма „Боду СОД”. Същата тази фирма охраняваше конференцията на ГЕРБ в София Тех Парк, по време на която неизвестни засега лица пребиха протестиращи срещу Борисов, както и журналисти.

Цветанов заби нож в гърба на Бойко: Севделина Арнаудова коли и беси в ГЕРББившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов хвърли бомба в ефира, като обяви, че има остър разд…Aug 6 2020vijti.com

Освен с охрана на дома и офиса, компанията „Боду СОД“ се занимава с лична охрана на физически лица, инкасова дейност, съпровождане при транспортиране на важни стоки и ценни товари. Освен това се грижи за сигурността на обществени мероприятия – с неособен успех, както стана видно на оплисканата с кръв конференция на ГЕРБ.

Лимузината БМВ на охранителния бос Тихомир Тодоров Тотов (х2) често е засичана да паркира на тротоари.

Баровецът Тихомир Тотов може и да не умее да пази обществени мероприятия, но пък държи да се отличава с лимузини с фрапиращата регистрация. Сред тях е и блиндирано БМВ 7-а серия, чиято заводска цена надхвърля 400 000 лева. Златният номер с шест „Т“ струва 7000 лева, които се плащат в КАТ при регистрацията.

Охранителния бос Тихомир Тотов пристига на сбирката на ГЕРБ с тузарското си возило.

„Не съм съгласен с измислените “протести” и терор над гражданите на София и други български градове, но не съм съгласен и със свинщината на гербаджиите. Какво трябва да имаш в главата си, за да пристигнеш на партийна сбирка с Мерцедес за 300 000 лв. и с рег. номер за 7000 лв. по ценоразпис на КАТ? И то точно в момент, в който нервите на много хора са опънати докрай? Не знам чий е автомобилът, но знам, че това е откровена подигравка към хиляди хора, които трудно си набавят храна и медикаменти, камо ли да посмеят да си купят рег. номер от КАТ за 7 бона. Г-н Борисов, такива хора нямат място в управлението на държавата, разберете кой е и вземете мерки!“, възмути се от наглата демонстрация на просперитет на личната си страница във фейсбук заместник-главния редактор на „Труд“ Петьо П. Блъсков.

Тихомир Тотов (с бялата риза, в гръб) раздава юмруци на протестиращи срещу Бойко.

Запознати пък разкриха пред Lupa.bg, че Тихомир Тотов е насъскал охранителите си срещу журналисти и протестиращи. Твърди се, че част от агресорите на конференцията на ГЕРБ са цивилната лична охрана на шефа на „БОДУ“. Охранителния бос бе заснет също да налага протестиращи. Лицето му не се вижда добре, но Тотов е с бяла риза и се отличава от останалите агресори с лица, скрити зад маски.

Шефът на „Боду СОД“ Тихомир Тодоров Тотов е известен като основен бенефициент по обществените поръчки в последните 3 кабинета.

В първото правителство на Борисов фирмата е спечелила конкурси за 2,9 милиона лева, при Орешарски приходите й от държавната хазна са намалели до 1,1 млн. лева, а във втория кабинет на Борисов хората на Тотов са спечелили търгове за охрана за над 2,4 милиона лева.

Компанията охранява и редица банкови клонове, сгради на културата в цялата страна, включително е отговорна и за опазването на срутилата се през 2007 г. сграда, убила 2 млади жени. Тогава сигнал за инцидента подава именно гард на „Боду СОД“

Черен мерцедес с регистрационен номер РР 888888 също предизвика възмущение сред част у присъстващите.

Една от баровските лимузини с „щастлив“ номер, засечени на конференцията на ГЕРБ.

На самата конференция премиерът Бойко Борисов също говори, че в партията има хора, които са се самозабравили. „Тук е елитът на ГЕРБ, а на места има дерибеи, на които трябва да се противодейства“, каза той.

Депутатът Будинов от ГЕРБ: Борисов работи, а Радев само се разхожда и плюе хоратаЖените от „Системата ни убива“ са в стил Мая Манолова – агресивни, а когато правихме техните закони …Aug 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!