Козируват на Бойко в Пазарджик, по микрофона: Момичета, коя ще си скъса роклята?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Странно поведение демонстрира служител на община Пазарджик, който се изпъна в стойка мирно и козирува при идването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов преди два дни.
Той посрещна бившия премиер с готов рапорт като в казармата, комсомола или пионерската организация от времето на комунистическата диктатура на Тодор Живков.

Борисов бе посрещнат с възгласи “Кюл-че-та” и “Чек-ме-дже-та” в Пловдив – ВИДЕОБойко Борисов не можа да избяга от „всенародната любов“ Сега гледах един лайф… Лоша работа.  Пред п…Jul 8 2021vijti.com

Уважаеми г-н генерал!“, с това обръщение той започна тържествената си тирада пред Борисов и завърши с думите, че обществеността на Пазарджик го подкрепя във всичко. През това време кметът на града Тодор Попов седеше до подчинения си с разперени за прегръдка ръце и широка усмивка.

Борисов остана видимо доволен от посрещането и с благо изражение поздрави рапортуващия общинар. После обаче не пропусна и дори по този повод да отправи нападка към държавния глава Румен Радев. „Покрай Радев си намразИх и званието!“, каза Борисов.

Докато минаваше покрай жени, строени в шпалир за посрещането на лидера на ГЕРБ, някой от обкръжението на Бойко Борисов беше уловен от микрофона да прави изключително груб коментар: „Коя ще си скъса роклята, момичета?“

Кмeтът нa Пaзaрджик нe уcпя дa cкриe кoлкo ce прeвъзбуди oт пocрeщaнeтo нa Бoйкo Бoриcoв, cъoбщи „Гocпoдaри нa уeбa“. Тoй бe cъпрoвoдeн oт тълпa cъщo прeвъзбудeни cимпaтизaнти нa ГEРБ, които пocрeщнaхa Бoйкo Бoриcoв в Пaзaрджик. Кмeтът Тoдoр Пoпoв бeшe урeдил oфицeр oт зaпaca дa пocрeщнe виcoкoпocтaвeния гocт, кoзирувaйки, рeдeйки думи гaлeщи чecтoлюбиeтo нa гeнeрaл Бoйкo Бoриcoв.

Борисов от Видин: Гласувайте масово, така трудно ще направят уйдурмата (ВИДЕО)„Шансът ни е да отидете и да гласувате, защото ще е трудно да си направят с голямата ни масовост уйд…Jul 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!