„Кое е това животно?“: Мрежата полудя по Габриела Бланко, виж най-забавните мемета с нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Габриела Бланко от „Ергенът“ се превърна в меме №1 на годината. Силиконовата инфлуенсърка си навлече гнева на хиляди потребители в социалните мрежи, а от това се родиха топ колажи.

Изглежда обаче, че Габи има дебела кожа и не се трогва от хейта, който събира ежедневно. Брюнетката дори сподели някои от забавните колажи, в които е замесена самата тя.

Чеченецът може и да е онлайн сензация, но по-интересна в момента е именно Бриела, както е известна още Габи. Е, мацката не се притеснява, че в нета и някои форуми към името ѝ вече е прилепена думата „ескорт“, но това са рисковете на професиата „риалити звезда“. Самата тя обаче категорично отрече грозните слухове, носещи се за нея в интернет. Недоброжелатели разпространиха слуха, че Габи била платена компаньонка, а в нета се появиха обави, за които се твърди, че са нейни. Както вече споменахме обаче, Габи отрече това да е тя.

Instagram

Трите горгони пък, както бяха назовани от потребители Габи, Ели и Теди, се събраха бързичко, но едната отпадна от играта. Евгени Генчев, за разлика от Милото Стоянов, действа тихо, но решително, отстранявайки агресорите в шоуто. Това обаче не означава, че няма забавни колажи именно с Габи и Теди.

Instagram

За момента Габи дава вид на момиче, което супер много се наслаждава на хейта, който се лее. Няма лоша реклама, вероятно си мисли мацката, чието име е взето на подбив в нета.

Надяваме се обаче, че Габи няма да прегори от славата, защото трябва да знае едно – ще е за кратко.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!