Кобрата: Бойко и Слави са разочарования , влизам в политиката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ако някой ден хората решат, че мога да съм полезен, защо не“. Така Кубрат Пулев отговори на въпроса ще влезе ли в политиката в интервю за предаването „120 минути“. – „Смятам, че имам още какво да дам на спорта, на феновете на бокса… На този етап може би не съм добил тази смелост. Не съм от хората, които са страхливи и притеснителни, напротив, прекалено храбър съм на моменти“, уточни Пулев.

По думите му не е добре, че ще има предсрочни парламентарни избори заради високите разходи за провеждането им и забавянето на всички процеси в държавата.

„В крайна сметка партиите и техните лидери трябва да превъзмогнат личното его и партийните интерес, а да помислят за интересите на България“, смята спортистът.

Той призна, че е бил приятел с лидера на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов, но се е разочаровал от него. Пулев смята, че Борисов се е обградил с неподходящи хора.

На коментара на премиера в оставка, че след номинацията на Антоанета Стефанова от „Има такъв народ“ някоя друга партия ще номинира Кубрат Пулев и това не е сериозно, боксьорът отговори: „И в ГЕРБ има много неща, които са абсолютно несериозни. Така поставени нещата, аз мога да отговоря много грубо, но няма да го направя“.

Той смята, че Слави Трифонов е трябвало да поеме лично отговорност за мандата на партията си.

„Надявам се Слави Трифонов да е здравословно добре, но в крайна сметка може да излезе и да каже, ако има някакви лични проблеми, а не да се крие“, коментира спортистът.

По думите му на България ѝ трябват силни личности, които да поведат народа, а Трифонов със сигурност не е такава личност.

Старата любов ръжда не хваща – изловиха Андреа и Кобрата по-влюбени от всякога (Снимки): Старата любов ръжда не хваща – най-прясното доказателство за тези думи е двойката Андреа и Кубрат …Dec 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!