Клиентка удари служителка на банка в мол

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Срещу 58-годишна пловдивчанка е започнато бързо производство във Второ РУ. Около 10,00 часа вчера тя била задържана от униформените, след като проявила агресия и ударила служителка в банков офис в Пловдив. Въпросният офис се намира в мол „Пловдив“.

Служителка на бензиностанция се възмути от поведението на участник от Игри на волятаПочитателка на риалити предаването „Игри на волята“ сподели впечатлението си от бореца Симеон Станко…Jan 13 2022vijti.com

Припомняме, че по-рано днсе ви информирахме за сигнал за сбиване в двор на фирма в пловдивския квартал „Христо Ботев“. Той е получен към 16.00 ч. вчера на спешен телефон 112.

Незабавно към мястото са насочени автопатрул на Първо РУ и екип на спешна медицинска помощ. Установено е, че свадата възникнала между трима души, а предполагаемата причина е неуредени финансови взаимоотношения.

При разрасналата се физическа саморазправа по между им, двама от мъжете нанесли побой над водач на тежкотоварен камион, който е настанен в болница за наблюдение.

Нападателите са задържани за срок до 24 часа. Срещу тях е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Голям резил за предаването! Служителка на НАП обясни защо постоянно се е въртяла на стола в „Стани богат“Тя е от хората, които не могат да бъдат описани с три думи. Бивш учител, в момента е взискателен слу…Apr 16 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!