Кичка Бодурова: Стефан Данаилов ме сваляше упорито

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива естрадната звезда. По думите й, тя е била настойчиво ухажвана от Ламбо, но тъй като бил семеен мъж, а и му се е носела славата, че „не пропуска нито една хубава жена“, Кичка парирала мераците му.

Стефания Колева сподели през сълзи в ефир писмо на Стефан Данаилов Стефания Колева прочете в ефира на bTV личните думи на Стефан Данаилов към един от първите му клас…Jan 13 2020vijti.com„Когато започнах да пея, бяхме на абитуриентски балове със Стефан Данаилов в Стара Загора. Бях още студентка, пеех с оркестър „Метроном“. Ламбо бе толкова красив, чаровен, забавен. Една вечер след поредния бал дойде и почука и на моята врата в хотела. Носеше ми някакво плюшено мече и бонбони – идваше ми на гости посред нощ.

Благодарих му и му казах, че спя, но в следващите дни продължаваше да ме сваля упорито. Беше ми приятно, разбира се, но бях чувала, че няма хубава артистка или жена, с която да не е пожелал да бъде. И, както после стана ясно от мемоарите му, винаги е получавал това, което иска“, разказва Бодурова.

Имало и друг случай през 80-те години. Тя била поканена на представление във Военния театър. Стефан дошъл облечен в сценичния си костюм да я вземе на служебния вход. „Отидохме в гримьорната му и като ме прегърна, цялото му тяло трепереше. Беше ми приятно, не мога да скрия, но знаех, че е женен. Никога повече не отидох на представленията му, страхувах се да не стана една от многото“, казва Бодурова.

Източник: plovdiv24

Синът на Стефан Данаилов: Плаках много за баща си и молих Господ за утеха„Ще запомня баща си най-вече като смирен и добър човек. В живота си той беше такъв, какъвто е. Искре…Dec 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!