Кичка Бодурова се нахвърли върху Андрей Слабаков: Купете му костюм, сигурно няма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кичка Бодурова не може да се побере в кожата си, че Андрей Слабаков става евродепутат!
Кичка Бодурова недоумява как режисьорът Андрей Слабаков се докопа до европейски стол в Брюксел.
Този факт отприщи гнева на хиляди българи, както и на мнозина известни персони. Сред популярните лица е и певицата Кичка Бодурова.
Естрадната легенда живее от години в Лас Вегас, но живо се интересува от ставащото у нас. Тя винаги следи родната действителност и коментира остро това, което се случва в България.
Тя коментира остро и евродепутатството на Андрей Слабаков. Ето какво написа в мрежата Кичка Бодурова:
Кичка Бодурова скочи срещу Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикантПоследният епизод на култовото шоу „Като две капки вода“ успя да създаде нов грандиозен скандал межд…Mar 13 2019vijti.com

„Досега държахме кирливите си ризи в дулапа, сега ще ги разходим и в Европа…
Как избирате бе хора? Незнаещи езици, компютър, хора безпардонни, неуважаващи себе си (за мен мъж, който не се бръсне е такъв)… Да не продължавам…
Те ли ще представят България? Не забравяйте да му купите костюм на изпроводяк – сигурна съм, че няма.
Ако бе жив Алеко сигурно щеше да напише втори том…“, изригна Кичка Бодурова. По-интересното обаче е, че болшинството от последователите й я подкрепи напълно.
Ако не знаете, ще ви подскажем да хвърлите едно око в социалната мрежа. Именно там ще видите не един или два колажа, посветени на евродепутата Андрей Слабаков.
Най-популярният от тях е снимка на парламента в Брюксел, който е обгърнат от димна завеса. „Първият работен ден на Слабаков“ – гласи надписът под снимката (очевадно е защо)… Спорна работа на новия ни политик!

А ето и какво коментира за своето ново поприще Андрей Слабаков:
„Чух, че ще излагам България, значи тези хора не са излизали извън Драгоман. Аз съм живял дълго време в Западна Европа, когато ходят на работа се обличат нормално, те не отиват на парад, аз си нося дънки. Европа е едно доста свободно място”, заяви Андрей Слабаков.
Той посочи, че не знае колко ще е заплатата му. „Чуват се някакви цифри за 20 хиляди евро, което е абсурдно. Вероятно заплатата е по-голяма, защото живееш в Брюксел, а там цените са по-високи”, каза още Слабаков.
Слабаков мисли, че ще се впише сред колегите си.

„Аз говоря добре италиански, не говоря английски, но българският е официален език, така че ще говоря български”, обясни кандидатът за евродепутат.
Бъдещият представител в Брюксел приема с усмивка шегите в социалните мрежи за неговата страст към пушенето. „Аз имам чувство за хумор и за самоирония и някои от тях са много сполучливи”, каза той.
A цигара ще пали на определените за това места в европарламента.
Източник: Клюкибг
Стефан Илчев крие любовник – политик, като нищо може да спечели седмия сезон на „Капките“ покрай властното си гаджеЛюбимецът на публиката в шоуто „Като две капки вода” Стефан Илчев крие любовник – политик. Гласовити…May 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!