Кичка Бодурова осинови детето на брат си – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Естрадната звезда Кичка Бодурова се прибира в България за лятото след 3-годишна пауза заради Ковид пандемията. С нея обаче в родината идва само съпругът ѝ, но не и децата. В Щатите остава тяхната обща дъщеря Кристи, както и осиновеното им дете Магдалена, за която певицата наскоро призна, че всъщност е биологична наследничка на нейния собствен брат.

Кичка Бодурова потъна в скръб!Неприятна новина споходи певицата Кичка Бодурова. Един от най-близките й хора си отиде от този свят,…Nov 3 2021vijti.comБодурова придоби родителски права над момичето през есента на 2020 г. и веднага я прибра при себе си в Лас Вегас. Маги заживя в палата на Кичка и беше записана да учи в елитна гимназия, като миналата година завършила средното си образование с пълно отличие. Сега девойката следвала математика в университета във Вегас, като таксите и издръжката ѝ се поемали изцяло от певицата и нейния мъж.

Гласовитата бургазлийка отдавна заявяваше желанието си да осинови дете и всички от обкръжението ѝ смятали, че ще вземе сираче от дом, когато се реши на важната стъпка. Тя обаче държала да стане родител по документи на собствената си племенница, защото имала съмнения как брат ѝ се грижи за нея, и смятала, че може да ѝ подсигури по-добро бъдеще и среда при своето семейство в САЩ.

Михаил, братът на певицата, отдавна живее в Кипър и в естрадните среди се говори, че с Бодурова отношенията им били на приливи и отливи в годините. В автобиографичната си книга „Това съм аз“ Кичка откровено признава, че е била и майка, и баща за по-малкия си брат, тъй като двамата рано загубили родителите си. Именно тя му намерила работа в Кипър като музикант. Двамата обаче често се счепквали заради бурния му любовен живот. Михаил водел балети от България и Русия в Кипър, бил женен за кипърка, от която имал деца, но бил хлътнал до уши по млада рускиня. След един от поредните скандали между брат и сестра, в който тя го упрекнала, че прави деца, които после страдат, те не си проговорили цели 3 години.

Не е ясно колко на брой наследници има братът на звездата, но е факт, че без неговото доброволно съгласие тя едва ли щеше да може да осинови дъщеря му Магдалена. Процесът бил изключително труден, особено при положение, че момичето било още непълнолетно към онзи момент и заминаването ѝ зад Океана било обвързано с редица перипетии. Откакто заминала при тях, Кичка я гледала като свое собствено дете. „Няма да направя същите грешки както с дъщеря ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в които изобщо не си говорим, и сега се надявам това да е минало“, споделя певицата, която живее „втора младост“ с осиновената си щерка.
Нейната родна дъщеря Кристи-Жаклин, която се появи на бял свят след два тежки аборта, сполетели звездата, вече се е укротила и работи като детска учителка. Преди това около нея бушуваха непрекъснато скандали заради провокативната ѝ визия и разголените ѝ снимки, които предизвикаха негодувание срещу известната ѝ майка.

Кичка Бодурова трогна мрежата с майчински думи към осиновената си дъщеряКичка Бодурова има повод да празнува, защото осиновената й дъщеря Маги се дипломира и вече официално…May 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!