Киро Брейка: Полковник Марков ме заплашва, искат да занулят Ивелин Михайлов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кирил Кирилов, известен като Киро Брейка, обяви, че е бил заплашван от ръководството на „Величие“. В ново видео, публикувано в YouTube, той твърди, че Николай Марков е пратил послание до него по Ивелин Михайлов да „внимава с видеата и да ги остави да работят“.

Той твърди, че Марков взел пари за предизборната кампания, за да дискредитира и да създаде проблеми и на Ивелин Михайлов. Знаел на кого и как са давани пари, затова щял да накисне Ивелин, че ги е връчил на някой, който после ги дал на влогъра.

„На Ивелин му е скроена шапката. Искат да го занулят. Ивелин ще го съсипят – 99%, един му давам да оцелее. И партия „Величие“ няма да я има. С един куршум три заека. По-малко пари, партията няма да я има, и правителство. Заради един човек, на който аз се доверих“, коментира Кирилов.

„Може ли най-верния ви човек да загубиш? Аз никога повече няма да се занимавам с политика. Повярвах, исках нещо да стане, но този човек, който говореше как ще вкарва ГЕРБ и ДПС в затвора, отиде и гласува с тях“, допълни Киро Брейка, който дълго пазеше гърба на партия „Величие“ и открито показваше подкрепата си.

По думите на Брейка Марков и Михайлов се познавали от четири месеца, но полковникът си приписвал заслуги за всичко, което е направил създателят на „Исторически парк“. Той разказа още как в разговор с друг човек Марков бил хвърлил химикалка на масата и казал: „Мога ей така да му реша проблемите на Ивелин, ей така“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!