Кирил Петков празнува бронзова сватба в 5-звезден хотел / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бронзова сватба ще празнуват Кирил Петков и съпругата му Линда. На 29 април се навършват 22 години от сключването на брака им. Сватбата на премиера и жена му се състояла през 2000 г. във Ванкувър, Канада, където по онова време двамата живеели.

Волгин нападна Кирил Петков за пътуването му в КиевВалят коментари,  след като стана ясно, че Кирил Петков заминава за Киев. Проруският журналист Петър…Apr 23 2022vijti.com


Тържеството се провело на брега на Океана, а гостите били едва 20 на брой. Сред тях родителите на Петков и Линда, както и нейните сестри с техните половинки. „Много семпла и много топла, сватба за сърцето“, казва за ритуала премиершата. На специалния повод тя не заложила на класическа булчинска рокля, а носила тоалет в екрю с едва забележими тънки презрамки.

Линда разкрива, че през годините семейството е отбелязвало годишнините си в най-различни точки на света. И тази година Петков щял да спази традицията и планирал да изненада жена си с кратка почивка, но в рамките на България. Специалната за тях дата се пада в петъчен ден и им дава възможност да прекарат романтичен уикенд, далеч от столицата и ангажиментите на министър-председателя, покрай които в последните месеци той няма никакво време за съпругата и децата си, оплака се наскоро самата тя.


Линда си представяла перфектния подарък като спа почивка в любимия ѝ Велинград, където обичали с Петков да отмарят в 5-звезден хотел с минерален басейн, джакузита, сауни и хамам. За да спазят традицията и да не нарушат късмета в брака си, съпрузите трябва да си подарят бронзови фигурки за 22-рата годишнина от сключването му, гласи поверието. Кирил и Линда вече са прескочили най-критичните периоди в семейния живот – първата, третата, петата и петнадесетата година от брака.

И сега обаче се намирали в труден етап, продиктуван най-вече от липсата на Петков у дома. Жена му, освен че движи сладкарницата си, се занимава и с отглеждането на двете им по-малки дъщери, които са ученички в Софийската математическа гимназия. По-голямата им кака Ванеса е студентка в Ню Йорк и до няколко месеца ще бъде абсолвентка.

Линда се влюбва в Кирил, когато е на 18-годишна възраст. Запознават се покрай нейната сестра близначка, с която Петков бил състудент. Женят се две години след първата си среща, а на сватбата тя вече е бременна с първата им щерка, която се ражда през есента на същата година, докато двамата с Кирил са все още студенти.

“Маркет линкс“: Кирил Петков е най-харесваният политически лидер у нас, ГЕРБ обаче изпреварва ППГодина след последните редовни избори за Народно събрание ГЕРБ изпреварва „Продължаваме промяната“ к…Apr 5 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!