Кейт Мидълтън публикува красива снимка: Принцесата се заяви по възможно най-милия начин, а поводът е голямата й радост

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Принцеса Шарлот , единствената дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън, днес празнува своя рожден ден , а майка й увековечи усмивката й по красив начин.

Както обикновено повелява традицията в британското кралско семейство, на този специален ден се споделя нов кралски портрет на младите благородници, затова снимка на малката Шарлот се появи в официалния профил на принца и принцесата на Уелс.

„– Честит девети рожден ден, принцесо Шарлот! Благодаря на всички за милите съобщения днес“ – се казва в надписа към портрета, споделен в Instagram.

Като автор на снимката е посочена нейната майка Кейт Мидълтън, принцеса на Уелс и бъдеща кралица, която има страст към фотографията и от години отговаря за кралските портрети.

Очевидно съпругата на принц Уилям не е възпряна от неотдавнашния скандал, когато пое отговорност за грешките при редакцията на снимката, която публикува за Деня на майката. И третото дете на двойката – принц Луи – наскоро отпразнува рожден ден, като по този повод Уилям и Кейт споделиха и снимка, на която тя отново е автор.

Припомняме, че Кейт Мидълтън обяви на 22 март, че е болна от рак, след повече от два месеца мистерия около състоянието й. В момента тя се лекува в уединение и обградена само от най-близките си хора.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!