Катето Евро ридае неутешимо в ефир: Беше толкова готин човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Много тежко го приех. Направо не можах да повярвам“. Това заяви Катето Евро по повод внезапната смърт на легендарния български актьор Филип Трифонов. „Беше толкова готин човек. Никога не съм го виждала да е тъжен, да плюе нещо. На мен ми носеше корени с домати да си засадя в двора, дружахме си“, коментира актрисата кончината на Трифонов.

Истината за отношенията на Катето Евро е неразделна със снаха ѝ Катерина Евро разбива всички митове за лошата свекърва – актрисата е неразделна със снаха си Таня.…Jan 3 2021vijti.com

„Искам да му кажа да му е светъл пътят и че се е отървал от много неща тук на Земята“, през сълзи заключи Евро. „Снощи трябваше да бъдем заедно, наш общ приятел ни покани на гости“, разкри Павел Попандов.

От думите му стана ясно, че Филип Трифонов е починал от инфаркт. „Той е трябвало да отиде в дома на нашия общ приятел. Те са го чакали. Обадил се е синът му Мартин и е казал: „Татко почина, инфаркт“. Не мога да повярвам, че това се е случило. Аз не познавам такъв друг колега, ентусиаст“, добави актьорът.

Той коментира още, че Трифонов е бил немарлив по отношение на здравето си.  „Как си отиде? Това е един въпрос, който много ме измъчва и много ме нервира. Как си отиде? И защо така? Дали беше признат?“, попита той.

Катето Евро заби нож в гърба на сина си – извади му кирливите ризи пред детето и пред цяла България (Снимки): Катето Евро не си поплюва и често казва в ефир повече, отколкото е редно. Сега на прицел на острия…Oct 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!