Карловец взриви мрежата: В баничарницата ми дадоха тоалетна хартия вместо… СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жител на Карлово предизвика остра дискусия във фейсбук, след като публикува снимка от своята закуска. По думите му, той е получил парче тоалетна хартия, вместо салфетка със закупената баница. Постът му в групата „Карлово“ предизвика остри реакции сред коментиращите.

„В известна Карловска баничарница вместо салфетка дават тоалетна хартия. Евала, предвидливи хора. Познайте коя е тази баничарница и 80 точки ще идат във вашата банка. Хубав ден!“, написа мъжът, публикувайки и снимка. Реакциите на други членове от групата обаче явно не бяха такива, каквито е очаквал.

Коментиращите го упрекнаха, че хвърля фалшиви обвинения, тъй като ясно се вижда, че не става въпрос за тоалетна хартия, а за кухненска ролка.

„Не пишете лъжи, защото е клевета, а това е подсъдимо! Вижда се ясно, че е хартия за кухня! Засрамете се! Възрастен човек сте!“; „Понякога се опитваме да правим сензация от всичко! Кухненската хартия е много по-добра от салфетката! Баничките са супер! Обслужването също! Поздравявам ги!“; „Ако вие я ползвате за тоалетна ,това е друг въпрос“; „Ей дай му на българина да мрънка и да се оплаква“, гласят част от коментарите на възмутените.

Не липсваха хора, които си правят майтап с поста.

„Скоро се чудеха, къде са отишли тонове имитиращ продукт, едно от местата са баничарниците“; „Радвай се, че не е използвана“ и „С перспектива да ти е на една ръка разстояние“‘ шегуват се потребителите.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!