Карбовски яхна джипа по магистралата и се натъкна на катастрофа: Този път е откраднат от вас!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Журналистът Мартин Карбовски въведе нов жанр на своята фейсбук страница – „Кратък репортаж от джипката“.
Преди малко той се включи от път, на който е станала катастрофа. Към кадрите той говори докато шофира:

Карбовски: БОЙКАШЕНКО! Нямаш морално право да организираш каквото и да е, чуй си записите. някой трябва да отговори на тази наглост Мартин Карбовски написа остър коментар във фейсбук профила си след речта на Бойко Борисов по-рано д…Aug 15 2020vijti.com

„Ще продължавам с репортажите от джипката, защото онова, което не получихме, е част от това, което виждаме. Всеки ден, онова, което виждаме на онези тесни пътища вече 14 години в този ЕС, с това управление, не ни дават възможност да оцелеем на пътя. Това е кратък репортаж от джипката. В този тесен път няма как да оцелеем. България се нуждае от пътища и Вас ви лъжат непрекъснато че имате пътища. Това е краткият репортаж от джипката. Ще продължа да го правя, защото явно не е смешно.

Три коли на този тесен път при това натоварване, при тези технологиии, това е безвъзмездно остаряло, не просто – този път е откраднат от Вас. 14 години ЕС, 30 години демокрация, аз карам по Живковия път. Освен комунистическите пътища, няма дурги пътища. Бяхме направили малки парчета от магистрлали, малко Марица, малко от Струма, много малки парчета от Хемус. Аз твърдя, че магистралите, които са направени, от които аз се нуждая, твърдя, че не са направени повече от 350-400 километра магистрали.

Страшното е, не, че ви лъжат, страшното е, че никой не ви казва колко пари са похарчени за пътища и ремонт. Попитах веднъж Томислав Дончев. Няма никакъв отговор. Ако някой извади реалната цифра на похарчените милиадри европейски, наши, пари на данъкоплатците, ще видите, че съотношението между пари, похарчени за ремонти, нови пътища в кавички, ще видите, че са похарчени десетки, да не кажа стотици милиарди от пътища и всъщност това, с което разполагаме, е това, с което започна репортажа от джипката – катастрофите са навсякъде и вече никой не ги брои, всички ги приемеме за нормални, стига да сме оцелели само със счупена ръка“, казва Карбовски.

Карбовски: Живеем в милиционерска страна като през 1945 г. Полудяхте, ей, лошо ще ви стигне.„Нито ще чета тази статия, нито ще я коментирам. Всеки път, когато наш екип или друг журналист попад…Aug 4 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!