Карбовски: Живеем в милиционерска страна като през 1945 г. Полудяхте, ей, лошо ще ви стигне.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Нито ще чета тази статия, нито ще я коментирам.
Всеки път, когато наш екип или друг журналист попадне на следа, която си заслужава разследване, (следа с висок обществен интерес), ченгета и други органи неистово разследват кой е направил записа, вместо какво има на записа. Така се спира всякаква работа по случая и по верификацията на находката.

Мартин Карбовски: Запитвали ли сте се защо плюят Радев!? Президентът, който не поиска да стане политик!Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Отчаяни от непроменимия си имидж на комун…Jul 23 2020vijti.comТова е тоталната милиционерщина у нас, от 1945-та насам. Органите винаги търсят кой е записал, не какво е записано.

Есенция на пословицата “гарван гарвану око не вади…”.
Тази страна трябва да се промени. Точка. Живея в Оруелова реалност, където има запис, има записван човек, но органите търсят и заплашват записващия. Признават ли органите, че записите за истински?

Или признават правото на един премиер да има пачки в спалнята? Полудяхте, ей, лошо ще ви стигне.“

Мартин Карбовски: Политикът вече води не охрана и полиция, а селяниАко народът излезе на улицата, какво прави една власт? Вади полицията и пази реда. Но у нас има ново…Jul 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!