Карбовски възхитен: Руснаци бранят кръчмата си в САЩ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Мартин Карбовски е възхитен от снимка, която се търкаля из фейсбук. На кадъра виждаме снажни младежи, подредени във верига пред ресторант в САЩ.
Оказаха се руснаци, които отбраняват любимия си руски ресторант от плячкосване предвид безредиците, обхванали Щатите след убийството на чернокожия Джордж Флойд от бледолик полицай.

Удариха колата и на Карбовски: пак младеж, минал на червеноКолата на Мартин Карбовски е била ударена. За инцидента съобщи журналистът във Фейсбук: „Пишлег@ри м…May 19 2020vijti.com

Ето какво написа Карбовски под фотото:

Снимка на седмицата: Руснаци стоят пред руски ресторант – за да не бъде плячкосан от борците срещу расизма.

Наречете ги всякак, мразете ги, люшкайте се в заблуди. Но аз не просто обичам руснаците, аз им се възхищавам и им завиждам до смърт. Завиждам им така както самотен войник пребит от варварите завижда на Божия батальон, които не оставя своите. Защото любовта към Родината и Своите е стройна организация, а не лигави лозунги в поредица от предателства. Снимката е част от моя поредица, наречен ОНОВА, КОЕТО НЯМАМЕ. Отбележете го на Втори юни.

Източник: ЛУПА

Кеворк Кеворкян за Карбовски: Надявах се дълго да работим с него, но страхливците от БНТ спряха предаванетоМиналото е заседнало като рибена кост в гърлата на днешните лай.ари от всякаква порода – от 30 годин…Oct 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!