Караянчева звънна в ефир в предаването на Хекимян, после му затвори, когато започнаха въпросите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се обади по телефона на живо в сутрешния блок на bTV, за да опровергае думи на депутата от БСП Антон Кутев. Водещият Антон Хекимян ѝ даде възможност да говори, но когато се опита да ѝ зададе въпроси, Караянчева затвори телефона.

Хекимян в депресия заради ЦънцароваСилно притеснен за стола си в сутрешния блок на Би Ти Ви от месец насам е Антон Хекимян. Лятното нас…Sep 6 2020vijti.com

Председателката на Народното събрание не беше съгласна с твърдението на Кутев, че майките от „Системата ни убива“, които преди дни силово бяха изведени от парламента, първо не са били допуснати до деловодството. Депутатът от БСП заяви, че това е станало, едва когато той се е намесил.

Караянчева заяви, че това е лъжа. Тя каза също, че има правилник, според който посетителите в Народното събрание трябва да напуснат 30 минути след като е приключила срещата им. „Намираме се в епидемична обстановка, има заповед на министъра още от февруари, такъв беше редът в старата сграда на парламента“, така Караянчева обясни ограничения достъп на граждани до Народното събрание.

Водещият Антон Хекимян се опита да попита председателката на парламента дали ще направи нещо за осигуряването на по-широк достъп на граждани до Народното събрание. Преди обаче да успее да довърши въпроса си, Караянчева каза „Благодаря ви!“ и затвори телефона.

Зрителите на Би Ти Ви не искат ХекимянТъмни облаци надвисват над телевизионното бъдеще на Антон Хекимян от Би Ти Ви. По време на краткото …Aug 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!