Кандидат за депутат навлече чаршаф по БНТ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар и да не попада в прогнозите на социолозите и политолозите, Калоян Паскалев от партия БТР (България на труда и разума) стана звезда в социалните мрежи. Причината е откровената провокация, която той направи с вида си в ефира на БНТ.

На безплатен предизборен дебат, излъчен по БНТ 2 от Пловдив, Паскалев се появи загърнат с тога, която донякъде приличаше на чаршаф, завеса или голяма покривка. Под нея кандидат-депутатът носеше фланелка с надпис „Ти си Майстор на реалността. Аз също 😊“.

Той заяви ясна антиевропейска и антиНАТО позиция.

Това, което впечатли обаче най-много, беше знакът, нарисуван със златна боя на челото на Калоян Паскалев. Той е признак, че политикът е последовател на Кришна. Кришнарството във възгледите му пролича и от позициите, които взе по време на диспута, в който участваха по-малко познати партии и политици.

„Бих искал да кажа, че не съм политик или експерт в това, което се обсъжда тук. Но това, което се наблюдава е, че ние нямаме полезен изход от ситуацията, в която е в момента от модела на тази система, в която сме поставени. Не гледам статистики, но вчера попаднах на една интересна статистика, която показва, че на всеки 3 минути от България си отива един човек, което прави по 17 човека на час или 407 души на ден. Това е проблем. Този проблем идва от това, че хората са отчаяни. Хората нямат надежда, че България ще се оправи. Единствено при 51 % вот България може да бъде изправена не само бизнесът, но всеки разумен човек ще бъде подпомаган в България. Ще се премахнат всички вредни косвени данъци, които само тежат. Идеята е да се развива икономиката. Ако тормозим хората с високи данъци каква помощ е това?“, каза Паскалев.

„Успехът ще дойде чрез извоюване на финансова независимост на България. Излизане на съюзите, които ни въвеждат тяхните евроатлантически ценности. Пътят на България е да се върне назад обратно към корените си“, обясни той геостратегията си.

„За да оздравее даден човек той трябва да се откаже от дадена болест. Ние ще въведем безплатно здравеопазване. Когато правителството създава парите, ще има пари за всичко“, каза Паскалев за стратегията си за здравеопазването.

Освен на тези избори, партията на Калоян Паскалев е участвала и на вота през юли 2021. Най-добрите ѝ резултати са във Варна, където е получила 226 гласа и в Стара Загора – 220.

БТВ: Кандидат депутат е убил жена и е открит мъртъв в СофияОчаквайте подробности! Тази новина е в развитие! Извънредна вест съобщи току що БТВ. Кандидат депута…Nov 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!