Камен Воденичаров каза цялата истина за „Последният печели“ и какъв номер са му погодили

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Камен Воденичаров дебютира като водещ на телевизионната игра „Последният печели“ по БНТ. Актьорът, пробил навремето в емблематичното шоу „Ку-ку“, се появи на екран, изтупан в бял костюм.

Ето какво заяви той за сефте пред зрителите:

„Добър вечер, дами и господа! Аз съм Камен Воденичаров. Дори и на мен ми звучи странно да чуя това име в това студио. Но няма време за чудене. Ето първия ми въпрос: какво правя тук? Ето и отговора: аз съм новият водещ на „Последният печели“.

Знам колко трудно е да замениш лицето, емблемата, министъра на предаването, неповторимия Орлин Горанов. Но, да, аз съм щастливецът, който ще бъде с вас всяка вечер, и то не къде е, а тук – в най-голямата телевизионна енциклопедия“, каза Камен Во. Той разясни и някои промени в регламента на играта през новия сезон.

„С приемането на тази роля се наложи да се приемат и някои промени в предаването. Предполагам, за да мога да се справям по-лесно, макар че продуцентите не се изразиха точно така. Каквато и да е истината, промените са налице, вие сте налице и аз съм тук, не съм избягал. Участниците вече ще бъдат трима, а не четирима. Явно продуцентите не вярват, че ще мога да овладея положението с четирима участници. Най-добрата новина е, че в края на първи кръг никой няма да отпада“, обясни Воденичаров.

„Благодаря на БНТ за поканата, на продуцентите за доверието, на целия екип за търпението и подкрепата, на Орлин Горанов за ценните съвети и приятелството, а на всички бъдещи участници желая успех!“, добави актьорът./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!