Камен Алипиев: Едното от битите от полицията момчета е най-кадърният млад режисьор. Горд е и си тръгна от БНТ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Камен Алипиев, който преди година бе изгонен скандално от БНТ, разкри, че второто бито от полицията момче-протестър е негов бивш колега от телевизията-майка, пише inews.bg.

Отиде си Митко! Битката му приключи!Битката свърши! Митко е свободен! Отиде си като герой, преборил рака, нелепо си отиде, от гъбична ин…Jul 13 2020vijti.com

Иде реч за Димитър Педев, за когото родителите му обявиха, че са го издирвали 48 часа, преди да стане ясно, че се намира в болница.

Eто какво написа Алипиев в личния си профил във фейсбук:

„Току-що разбрах, че второто момче в „Пирогов“ е моят колега и приятел Dimitur Pedev, страхотен млад човек, който си тръгна от БНТ обиден от отношението на преките си началници. Смея да твърдя, че това е най-кадърният млад режисьор с когото съм работил и точно благодарение на него директните предавания на баскетболни мачове, както и предаването ни „Арена баскет“ се изкачиха на ново ниво! Митака се отказа от кариерата си в телевизията-майка, защото е горд и честолюбив, и жертва кариерата си, за да стане монтажист. Не знам какво е станало онази вечер, тръгнах си по-рано от протеста, но не вярвам той да е упражнил или провокирал насилие! В понеделник (вече днес) ще се гледа мярката му за неотклонение и се надявам да го видя жив, здрав и без белезници отново сред нас!

П.П.: Тези, които го познават, може да напишат по някоя добре дума за него тук, може да помогне!“

Бащата на пребитият от полицаи Евгени Марчев: Нашият син каза: „Аз, аз вече загубих чувство, че ще оцелея. Бях се предал“Родителите на пострадалия студент, който сам излезе от „Пирогов“, след като беше приет там с комоцио…Jul 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!