Камелия смени и визията, и фамилията – няма шанс да я познаете с тази прическа! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Камелия обича да изненадва феновете си с провокативни снимки. Обикновено обаче се касае за такива, на които поп фолк-фурията позира в оскъдни дрехи, които разкриват перфектната й фигура на изкусителка. Този път обаче изненадата беше пълна – звездата не се съблече, а сюрпризира всички с напълно нова визия , с която иска да е момичето на Джеймс Бонд, пише HotNews.net.

Неслучайно блондинката, която вече е брюнетка и е с много къса подстрижка , се представи като… Камелия Бонд . В социалната мрежа тя публикува няколко снимки от тотално променения си външен вид.

Камелия нова визия

Камелия Бонд

Носи черен блейзер, от който се вижда и гръд, носи черни очила и сякаш виждаме някоя холивудска дива от 80-те или 90-те. Не е ясно обаче дали новата визия на Ками е само временна заради перука или е фризьорско решение, с което ще я виждаме оттук нататък.

Камелия къса коса

Снимки: Инстаграм

Нещо различно се задава – предположиха част от феновете й, като най-вероятно става въпрос за нов видеоклип, в който Ками го играе момичето на Бонд. „Божествено красиво деколте“, въздишат тежко по фурията в Инстаграм. Някои обаче смятат, че след операцията на носа, тя вече е загубила своята харизма.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!