Камелия избяга в Чипровци, Емилия – в Дисниленд, Антония Петрова – в Пирин. Ето къде посрещнаха Великден звездите (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както всяка година, така и тази, звездите поздравиха своите почитатели за Великден . Така разбрахме, че доста от тях са предпочели да прекарат празниците извън пределите на България или поне сред природата. Камелия например честити Великден на последователите си със семейна снимка в съвсем лежерно облекло.

Кадърът вероятно е от Чипровци, откъдето е и певицата, а празниците – повод да се прибере при близките си и да се наслади на спокойната обстановка в района.

Камелия Чипровци

Камелия бебе

На снимката компания ѝ прави Цветин, както и най-малкото попълнение в семейството – вече поотрасналият Баян. С пожелание за здраве и любов, много щастие и усмивки изпълнителката поздрави феновете си и в замяна получи още повече пожелания.

Колежката ѝ Емилия обаче явно е решила да избяга от традициите по случай Великден. Атрактивни кадри и видео от “Дисниленд Париж” сподели тя, като предвид щастливата ѝ усмивка едва ли си е прекарала зле. Увеселителният парк е част от серията Дисниленд и се намира на изток от столицата на любовта.

Емилия Дисниленд

Не става ясно в чия компания е певицата, но предвид семейния дух на празника вероятно не почива с приятелки. Така, докато родните попфолк звезди отбелязаха празниците при роднините или пък на участие, Емилия си подари нестандартно пътуване. В последните седмици непрестанно се говори за криза в личния ѝ живот и за окончателна раздяла със съпруга ѝ, но тя категорично отрече всичко.

В семейната вила в полите на красивия Пирин избра да прекара празницити бившата Мис България, Антония Петрова. Откакто стана семейна жена, тя не пропуска да зачете българските традиции. Така и тази година тя бе от малкото, които показаха подготовката за празника – боядисването на яйцата с помощта на малките Благовест и Ивайло, които се справят повече от добре:

Антония Петрова яйца

Антония Петрова Ивайло

А резултатът от усилията на Батинкови е наистина възхитителен:

великденски яйца Антония Петрова

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!