Кали за първи път се показа с новото си гадже – ето го доста по-младият Анастас (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жълтите медии вече писаха, че певицата Кали има нова любов в живота си, разбра се дори и името на доста по-младата ѝ половинка – Анастас . Двамата пък съвсем наскоро предприеха сами романтично пътешествие на остров Бали , наричан често Раят на земята.

Репортери на Блиц успяха да уловят двойката при завръщането ѝ в страната – на 7 март двамата кацнаха на родна земя.

Двойката се появи с маски на лицето, видимо притеснени от истерията покрай коронавируса.

Кали показа колко е надебеляла и остаряла (Снимки): Кали открай време не дава ухо на хорското мнение за себе си, нито пък на интриги и сплетни. Точно з…May 6 2021vijti.com

двойка на летището

Прави впечатление, че Кали е качила няколко килца, което може би ще се отрази на музикалната й кариера, както стана при колежката й Деси Слава. Майката на певицата е тази, която ги чакаше на терминала и си ги прибра вкъщи.

Кали гадже

Папарашките снимки са първите на новата любов на фолкпевицата. До този момент тя упорито избягваше фотообективи и не искаше новата й тръпка да става публично достояние. Още повече, че родителите на Анастас не я приемат и според тях тя няма място в семейството им.

млад мъж с маска

Колежки на певицата недоумяват как е посмяла да пътува в страна с доказано зараени с коронавирус хора. “Тя е майка на три деца, ходи по участия и непрекъснато се среща с фенове, които искат да се докоснат до нея за снимка и автограф. Не знам как го мисли. Дано спази карантинния период и да остави децата при бащите им, както и да не поема участия. Аз имах поето участие в чужбина и заради коронавируса го отказах”, споделя пред репортера нейна колежка.

Стига сте крякали за медицински хеликоптериПожелавам пълно и бързо възстановяване на Владимир Каролев, макар да имам особено мнение за 60-годиш…May 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!