Как живее и изглежда жената с огромен естествен бюст (сутиен с чашка К): (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако си мислите, че големите гърди са щастие и дар от природата, грешите. С това категорично не е съгласна 33-годишната англичанка Жасмин Маклечи .

Жасмин честно говори за факта, че огромният бюст не е много приятен. Тя трудно поддържа седнало положение – гърбът й не може да се справи с натоварването. А когато жената легне в леглото, тя се чувства като „удушена“ от смазваща тежест.

Сутиените оставят дълбоки рани по раменете й, докато непрекъснато разширяващите й се гърди причиняват стрии. Тя трябвало да се откаже от бельото с банели, тъй като често получавала не само обрив, но и язви по тялото.

Жасмин казва, че гърдите й й причиняват физическа и психическа болка, а също така я правят по-малко „уверена в леглото“: „Това има много негативен ефект върху моята увереност и връзката ми с годеника ми. Когато трябва да ходя от спалнята до банята, за да се изкъпя, физически се хващам за гърдите, за да не ги вижда. Въпреки че той ми казва да не се притеснявам, аз се чувствам засрамена и смутена – и това е с партньор, с когото сме заедно от почти десетилетие”.

Жасмин гърди

Жасмин Маклечи гърди

Снимки

Социални мрежи

Младата жена не харесва вниманието към гърдите си. Доста хора около Жасмин, включително приятели на годеника й, я съветват да опита да печели в сайтове за възрастни: „Продължават да говорят за това. Колко пари мога да получа по този начин. Но знам, че това не е за мен, не искам да се излагам. Опитвам се да променя тялото си към по-добро и не искам да го сексуализирам в името на печеленето на пари.“

Жена с огромен бюст

Коментарите и подигравките от приятели наистина я изморяват: „Имам приятел, чието гадже ме нарича „Големи цици“ – така съм записана на телефона му. И въпреки че никога не казвам нищо на никого за това, просто се смея заедно с всички, те са наясно колко много искам да намаля гърдите си. И поведението им е унизително за мен.”

Жасмин размер гърди

Отделен кошмар за Жасмин са посещенията в магазин за бельо, по време на които тя винаги се чувства особено неудобно и разочаровано.

Сега Жасмин живее с 51-годишния си годеник Пол Уилямс и петгодишната им дъщеря Лоти. Тя многократно е говорила с лекаря си за операция. И той, и всички, към които жената се е обръщала, са сигурни, че операцията ще донесе само плюсове в живота на Жасмин, която страда от проблеми с гърдите от тийнейджърските си години.

сутиен чашка К

Сега тя се надява да събере достатъчно средства, за да извърши процедурата на частно в Обединеното кралство.

Изгониха Мария Магдалена от самолета, заради бюста и начина по който изглежда. Ето какво направи тя-Снимки Канадска блогърка, която платила  около 9000 лв. за билет, каза, че е била изгонена от самолета, за…Jun 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!