Как да се отървем от увисналия корем, без диета и интензивни тренировки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красивият плосък корем е мечтата на много жени и мъже. Има различни начини за постигане на перфектния резултат: диета, посещение на фитнес и някои нетрадиционни методи . Но по-често изискват много усилия, време и самодисциплина. Най-вероятно бихте искали да знаете как да премахнете увисналия корем по-лесно.

Ето кога да правим лунната диета за бързо отслабване (ПЪЛЕН ГРАФИК)Влиянието на Луната върху човека се потвърждава от редица изследвания. Нейните фази се отразяват вър…Feb 13 2021vijti.com

Аз самата се сблъсках с подобен проблем. След операция лекарите забраниха всякакви физически натоварвания. И без активно движение, мазнините по стомаха започнаха да растат активно. Познат, който беше професионален фитнес треньор, много ми помогна. Той ме посъветва да правя обикновен набор от движения всеки ден . Опитах и ​​… Ще разберете резултата в края на статията.

Как да премахнете увисналия корем, като използвате следната методика

Принципът на действие се основава на прости движения на ръката . Упражненията са идеални за тези, които работят усилено, възрастните хора и хората, които не се занимават със спорт. Не е нужно да скачате и да влизате в странни позиции. Достатъчно е да следвате инструкциите.

 

Застанете изправени с крака на ширината на раменете. Изпънете прави ръце встрани , длани нагоре.

Поставете ръцете си на раменете така, че лактите ви да са перпендикулярни на линията на тялото . В това положение трябва да стоите 5 минути. Опитайте се да държите лактите на място.

Това е всичко! Опитайте се да правите упражнението всеки ден поне 2-3 пъти. В началото ще бъде трудно, ръцете ще ви тежат. Но скоро ще свикнете и ако желаете, можете да увеличите продължителността.

Ако това упражнение ви се струва изключително просто и няма да усетите напрежение в мускулите, опитайте се да го усложните малко. Поставете ръцете си зад главата и ги хванете зад тила. Застанете така 10 минути.

Следващото ниво на трудност е да вдигнете прави ръце нагоре и да достигнете с върховете на пръстите си възможно най-високо. В това положение трябва да останете 15 минути.

Когато това упражнение започне да ви е лесно, преминете към последното, най-трудното. Вдигнете ръцете си над главата и съединете дланите си. Ръцете трябва да са винаги близо до главата. Застанете в тази поза 20 минути.

Тази техника помага не само за отстраняване на мазнини от корема, но и за стягане на вътрешните органи. ПЛочки едва ли ще се появят, но красив и плосък корем ви е гарантиран.

Упражнението е наистина вълшебно. Освен корема, той стяга и останалата част от тялото. Резултатът е невероятен! И в комбинация с правилната балансирана диета ще станете напълно нов човек. И вие ще продължите да тренирате дори след достигане на целта.

Мощно действаща диета с варени яйца гори 11 кг тегло за няма и 2 седмици: Яйцата са сред най-употребяваните от диетолозите продукти заради високата им хранителна стойност и…Nov 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!