Какво трябва да направи всяка зодия преди края на лято 2022, за да привлече щастието и любовта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ех, тази 2022… Съгласете се, очаквахме нещо друго от нея, нали? Време е да се обърнем към звездите и да разберем как да смекчим влиянието на една бурна година. Как да завършим правилно лятото и да привлечем късмет? Лилия Гаевая, астролог, автор на бестселърите Адекватна астрология и Малко пространство, както и на Астрология за родители.

Разбира се, всеки от нас има уникална рождена карта (натална карта) и небесните тенденции ни влияят по различен начин в различните области. Но за да разберете това, трябва да учите дълго време.

Ние ще тръгнем с вас по по-разбираем и прост начин – ще запалим нашето вътрешно Слънце. Чували ли сте за магическия ефект на слънчево изгаряне? Накратко, това са действията, с които привличаме енергия и късмет в живота си. И това няма да навреди на никого през 2022 г.!

Ето какво трябва да направи всяка зодия преди края на лято 2022 , за да привлече щастието и любовта:

Овен

Създайте нещо със собствените си ръце, спортувайте, състезавайте се с другите. Състезавайте се, стремете се към лидерство. Започнете да пеете. Вашето слънце е осветено от действие.

Телец

Декорирайте, колекционирайте, занимавайте се с кулинарсия, танцувайте. Научете основите на финансовата грамотност. Умножете и сглобете частите заедно. За да запалите Слънцето, ще ви помогнат действия, свързани със създаването и усъвършенстването.

Близнаци

Вътрешният ви огън се разпалва чрез пътуване, общуване с различни хора, научаване на нещо ново, писане. Всичко, което ви прави по-умни, ще запали вашата лична светлина.

Рак

Изучавайте психология, опитвайте се да помагате на други хора, грижете се за другите, хранете ги, лекувайте ги – всичко това ще накара вашето слънце да гори по-ярко. Също така би било хубаво да създадете потомство, да пътувате в родните си места. Създайте навик за ежедневна медитация и сутрешни ритуали.

жена на слънце

Зодиите, които живеят най-дългоЕдва ли има човек, който да не мечтае да живее дълго и щастливо. Но, за съжаление, не всеки успява д…Aug 19 2022vijti.com

Лъв

Вашето слънце свети, когато излезете на сцената – независимо дали се изявявате на сцена в буквалния смисъл, излизате пред обществото или на живо в блога си. Бъдете видими, блестете, изпълнявайте, ораторствайте, пейте соло! Играта трябва да стане важна част от живота ви: в аматьорски театър, с приятели на игралната маса, със собствените ви деца.

Дева

Вашето Слънце разпалва активност за подпомагане на другите. Потърсете занимание, което ще е от полза не само за вас, но и за околните. И като хоби изберете нещо, свързано с красота, дизайн или писане. И не забравяйте да следите здравето си и да се грижите за тялото си.

Везни

Запознайте се с нови хора, опитайте се да бъдете видими, създавайте връзки, преговаряйте, станете арбитър в спорни ситуации. Колкото повече общувате с другите, влизате в партньорства, създавате приятели, толкова по-активно ще бъде вашето Слънце.

Скорпион

Предизвикайте себе си, като изберете хобита и екстремни забавления. Не се страхувайте от трудностите! Напротив, станете човекът, който умело преодолява препятствията по пътя си и учи другите да правят същото. Овладейте инвестицията или поемете риска, като започнете собствен бизнес. А в свободното си време ще бъде полезно да изучавате езотерика или НЛП (нервно-лингвистично програмиране).

Стрелец

Слънцето ви изгаря от предаване на знания на други хора. Трябва да се задълбочите в това, което наистина ви интересува и да споделите мислите си за него. Ако е възможно, пътувайте колкото е възможно повече, изучавайте културата и историята на други страни. Като хоби можете да изберете изучаването на чужди езици, конна езда, тенис и шах.

Козирог

Овладейте целеполагането и управлението на времето: планирано – направено. И го направете навреме. И не се страхувайте да влезете в ролята на лидер! Напротив, когато е възможно, поемете юздите на контрола в свои ръце. Като хоби изберете стречинг (това са упражнения за разтягане на мускулите и гъвкавост), туризъм в планини или пещери, ски и сноуборд.

Водолей

Колкото по-непредвидимо и екстравагантно се държите, толкова по-ярко ще гори вашето Слънце. Не стойте в сянка: възползвайте се от всяка възможност да участвате в обществения живот. Интересувайте се от политика, присъединете се към организация, която обединява съмишленици, хора, запалени по обща идея. Или сами създайте такава общност, например започнете блог.

Риби

Най-добрите приятели на вашето Слънце са поезията, музиката, езотериката, психологията, както и фотографията и киното. Опитайте се да намерите по-дълбок смисъл във всичко, станете изследовател на света около вас. Занимавайте се с благотворителна дейност, изучете медитация, ходете редовно сред природата. Като хоби изберете една от посоките в езотериката.

Зодиите, които остаряват бързо Ето кои знаци са изтеглили късата клечка:  Телец Телците много често се поддават на провокации. Те…Aug 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!