Йоана, която не обича лукса, с чанта за 4 000 лева. Мрежата я съсипа от хейт

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стюардесата Йоана Младенова, която е една от финалистките в романтичното реалити „Ергенът“ сгафи в социалните мрежи. Блондинката, която „обича палатки и не харесва лукса“ сподели с аудиторията си в Инстаграм снимка от почивката си в Турция, на която снимка тя държи малка чанта на една от най-популярните луксозни марки аксесоари.

Проверка доказа, че въпросната чанта се продава с цена от 4 000 лева, друг е въпросът обаче дали точно тази чанта в ръцете на блондинката е оригинална, а не така популярните на достъпни цени реплики.

Предвид, че професията на Йоана е стюардеса, това значи че тя печели добре ежемесечно, но разбира се, потребители на мрежата не спестиха коментарите си.

„Извинявай ама всяка втора снимка на тая кукумявка е от Турция… айде да не знам как вървят фалшификатите там … фалшива от вън на вътре и от вътре на вън.“

„Може да си я е купила от Турция. Там са евтини репликите. Иска да е като Маги ама не може, милата“

„Чантата по всяка вероятност е реплика да, но кой си купува реплики?Материалистки, които не могат да си позволят оригинал. Така че, още повече на момичето й личи че е фалшива и злобна. По-добре човек да е откровен- кажи си обичам чантички и дрънкулки, няма какво да се правиш на майка Тереза, никой няма да ти закачи златен медал.“, са само част от коментарите по неин адрес.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!