И на 80 е недостижима – Лили Иванова в прозрачен тоалет показа крака, на които младите могат само да завиждат (Снимки)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Примата на родната естрада,  Лили Иванова , изнесе вчера поредния си концерт пред препълнена зала в НДК. Както неведнъж сме отбелязвали при предишни случаи, и това шоу премина под знака на прословутия ѝ професионализъм и неизчерпаема енергия.

Лили Иванова изпрати великата Стояна с бял букет СНИМКИПримата на българската естрада – Лили Иванова, беше една от първите, които поднесоха цветя и си взех…Dec 9 2019vijti.com

Гранд-дамата на естрадната музика показа младежки дух и не спря да подскача неуморна на сцената.

Е, както често на подобни събития, и този концерт не мина без гаф, а както знаем, всяка крачка на Лили е следена изкъсо и нищо не остава незабелязано.

Лили Иванова крака

Не можем да отречем, че за своите 80 години Лили изглежда зашеметяващо . Подчерта го с черна дантелена рокля , която се оказа доста прозрачна и бельото на певицата лъсна. Високите токчета не се оказаха толкова удобни и по средата на концерта тя ги свали и започна да припка в залата като тийнейджърка.

Впечатление направи, че басистът Веселин Веселинов – Еко е седнал на стол, а до него беше подпряна патерица. Единият му крак беше в обувка , а другият с чехъл и вдигнат нависоко. „Навехнал си го е, затова сме го заковали тука:, обясни Иванова.

букет рози

Наш репортер видя на първите редове кмета на София  Йорданка Фандъкова и рапъра 100 кила, които не спряха през цялото време да пригласят на песните на Лили и да я аплодират шумно.

Източник: За Жената

Лили Иванова трогна цяла България с прощалните си думи към Стоянка МутафоваПримата на българската естрадна музика Лили Иванова се сбогува във Фейсбук с актрисата Стоянка Мутаф…Dec 7 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!