И на дъщерята на Анелия – Ивон, пропя (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди броени дни дъщерята на певицата Анелия и бизнесменът Коко Динев отпразнува своя абитуриентски бал с пищно парти, на което тя блестеше като принцеса. 

Порасналата Ивон се отпусна, хвана микрофона и запя пред всички гости, доказвайки на кого е дъщеря и че музиката е кръвта й. Плътно до нея беше звездната й майка, която се замисли дали да не направи дует с Ивон и да пробута в Пайнер.

Дъщерята на Анелия като холивудска звезда на абитуриентския си бал – Ивон заблестя с маркова рокля и тежък грим (Снимки): Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти – вече ви показахме синовете на пре…May 27 2022vijti.com

Нейните гости били приятно изненадани от нейния певчески талант, за който не подозирала дори Анелия. Ивон запя емблематичната песен на майка си „Погледни ме в очите“, а също така и неостаряващия хит на Преслава „Водка с утеха“.

Трябва да отбележим, че Ивон се е щракнала и с гостите на тържеството, а сред тях има и едно момче, което я гледа особено влюбено.

/show.blitz.bg

Извадиха 700 мл кръв от корема на Анелия, била е на крачка от смърттаТалантливата и обичана родна изпълнителка Анелия е претърпяла животоспасяваща операция през изминали…May 5 2022vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!