Ифлуенсъри върнаха осиновено дете аутист след три години, било им “твърде трудно” (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двама инфлуенсъри върнаха осиновеното от тях преди три години дете аутист, защото направило живота им “твърде труден”, пише Independent.

Мика Щафер е „мама влогър” с безгранична полпулярност в социалните медии и особено добре позната в родителския канал в YouTube, където хората качват видеа с децата си и споделят грижите си за тях пред хиляди последователи.

Какво се случва с бебчето на Петканови: На път е да ги задмине по популярност, превърнал се е в най-малкия инфлуенсър в БългарияБебето има над 96 хиляди последователи в инстаграм. Габриел Петканов е само на 6 месеца и вече има н…Aug 5 2019vijti.com

Години наред Мика и съпругът ѝ Джеймс публикуват видеа на техния син Хъксли, когото са осиновили преди три години от Китай и който е аутист. Оттогава досега двойката е публикувала 27 видеа, проследяващи процеса на тяхното осиновяване, като са инициирали и набирания на средства за специфичните потребности на момчето.

През последните две години профилът на Мика набъбна особено откъм последователи и тя започна да публикува спонсорирано съдържание за различни известни марки.

До февруари тази година Хъксли продължи да се появява във видеата на осиновителите си заедно с останалата част от семейството, но оттам насетне внезапно изчезна от снимките и видеата, които Мика качва. Това доведе до серия публикации на нейни фенове в Instagram, в които те искаха обяснение за факта.

Част от последователите ѝ в социалната медия отбелязват, че Мика е спечелила доста пари от видеата относно Хъксли, включително и такива, публикувани преди официално да бъде осиновен.

Други пък критикуват факта, че Мика и Джеймс са заснели видео, в което използват изрази като „семейство завинаги”, докато същевременно се отнасят към Хъксли като към домашен любимец, когото отпращат от къщи.

Съпрузите Щафър имат 328 000 последователи в съвместния им канал в YouTube, където споделят видеа от 2015 година досега. Двамата имат четири деца.

Във публикуваното от тях видео, което вече достигна 1,8 милиона гледания, двойката обясни, че отложили публикуването на новата информация за Хъксли, защото искали да защитят неговия личен живот.

ВИДЕО ТУК 

Инфлуенсърка с тотална излагация в “Черешката на тортата”: Месото е от кайма, подправена с кАмион ВИДЕОБлондинката, неизвестна за голяма част от населението у нас, доста преиграваше, за да привлече внима…Dec 10 2020vijti.com

Източник: Independent

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!