ИТН отлага приемането на еврото! Най-рано след

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След около 20 до 50 години у нас ще влезе еврото.
Проекто-финансовият министър в проектоправителството на Слави Трифонов казал, че България трябва да въведе еврото ”когато доходите на българите достигнат средноевропейските” и че въобще тепърва трябва да се дискутират плюсовете и минусите от влизането в паричния съюз, предаде frognews.bg.

Официално по план: Приемаме еврото на 1 януари 2024 година. Плащаме с левове последно наБългария се устремява към замяна на лева с еврото. Проектът на Националния план за въвеждане на евро…Jul 5 2021vijti.com

При положение че сега България е на около 50% от средноевропейските доходи, може да се очаква, че хоризонтът за приемане на еврото е след 20 до 50 години, обяснява Пламен Данаилов.

Иначе казано – ще въведем еврото на куково лято. Още преди да е встъпило в длъжност новото управление става опасно за инвестиционния климат и финансовата стабилност на държавата, коментира анализаторът Пламен Димитров.

Petel.bg

Бойко Борисов обеща 1000 лева минимална заплата, еврото и върна „министъра на ДПС“ ГорановНикакви промени в данъчното облагане, въвеждане на еврото от 2024 г., минимална работна заплата 500 …Mar 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!