Истинска история: Да се събудиш от кома и да разбереш, че годеникът ти те е оставил заради друга

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

снимки: TikTok, Facebook

Да се събудиш след 5-месечна кома, само за да разбереш, че любимият ти годеник, на когото си посветила 4 години от живота си, не те е потърсил нито веднъж. Била си на крачка от смъртта, лекарите са давали едва 10% шанс за спасението ти, а той дори не е опитал да те посети. Вмеесто това е продължил напред. Влюбил се е отново и когато се събуждаш, единственото което виждаш от него е, че те е блокирал във всяка социална мрежа, дори телефонния ти номер.

Жан-Клод Ван Дам изпада в дълбока кома Жан-Клод Ван Дам се готви за края на кариерата си, но ще зарадва феновете си с още една творба. Сп…Feb 21 2022vijti.com

Получаваш само съобщение от настоящата му приятелка, която е дошла в живота му, без дори да се раздели с теб, че те е махнал от живота си с лека ръка, защото тя го е накарала. Защото макар и малко вероятно, все пак е можело един ден да отвориш очи. Да, тази история е истинска.

През август 2020-а г., 25-годишната Бри, която е обикновено щастливо момиче, сгодено за любимия си мъж, на когото е посветила четири години от живота си, пада от бар на покрива. Полетът, който завършва с падане по глава на улицата, изглеждал фатален. Но лекарите правят всичко възможно за живота ѝ, тя изпада в кома. Бри не е можела да диша самостоятелно, системи я поддържали жива. Няколко тежки счупвания, сериозно нараняване на гръбначния стълб, два мозъчни кръвоизлива, фрактура на ребрата и изцяло разбити зъби. Ето това е била Бри месеци наред, в които животът е поставен на кантар, като леталният изход е бил на 90% сигурен…

И все пак – лекарите успяват да върнат 25-годишната жена буквално от смъртта. В първите седмици Бри има амнезия, тя не помни предишния си живот, всичко започва отначало. Но един ден паметта ѝ започва да се възвръща и разбира, че никой не я е посетил в болницата, дори и родителите ѝ. Те не могли да го направят, заради ограниченията покрай пандемията от ковид-19. Правели много опити, защото мислели, че ще им се наложи да се сбогуват с нея, но така и не успели да я видят. Единственото, което постигат е да умоляват лекарите да не спират животоподдържащите системи. Защото макар и вероятността да е била само 10%, надеждата им не е стихвала, че ще видят момичето си живо отново.

Бри си спомня за мъжа, който е бил най-важната част от живота ѝ през последните 4 години, а именно годеника ѝ. Той също не я е посетил, но причината съвсем не са ограничения, нея можем да определим само с една дума и тя е „предателство“. Мъжът, когото Бри толкова е обичала, не е прекарал 5 месеца в молитви за оцеляването ѝ. Той е продължил напред, дори без да направи опит да се сбогува с нея. Среща друга, любовта им заличава напълно 4-годишната му връзка с Бри. Тя разбира, че бившият ѝ годеник, освен предател, е и чист страхливец, тъй като не дава никакво обяснение, а единствено я блокира във всички социални мрежи, включително блокира и телефонния ѝ номер. И тук „на помощ“ идва новата му приятелка, която пише на Бри съобщение, че е накарала годеника ѝ да я блокира навсякъде, за да не може да го потърси, ако един ден се събуди от комата.

Днес Бри се е завърнала към живота и дори се превърна в ТикТок звезда, след като разказа разтърсващата си история в платформата. След като е изписана от болницата, тя се връща при родителите си и започва да се учи да ходи, да се храни и да диша сама отново. Тя признава, че никога няма да има възможността да благодари достатъчно на всички, които са ѝ подали ръка, докато е била в кома. Когато се събужда, Бри разбира, че в социалните мрежи е имало кампания за набиране на средства за спасяването ѝ, която е успяла да събере над 26 хил. долара.

В момента тя продължава да се възстановява, но е категорична, че физическата травма от полета ѝ, който е можел да завърши със смърт, както и психическата от предателството на бившия ѝ годеник, ще я съпътства цял живот. Но Бри споделя, че опитът ѝ е дал мъдрост и откакто се е завърнала към живота, казва че нищо не приема за даденост и е благодарна за всеки миг.

Забравена бележка от банкомат раздели мрежата, след като видяха суматаЗабравена бележка от банкомат раздели мрежата на две. Намерена е до Здравната каса в Пазарджик, став…Apr 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!