Истината фронтално: Александър Сано отговори подобаващо на всички, които опитаха да го разделят с Нели

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не е лесно да си известна личност – едновременно със сладката страна на славата неизменно идва и „помията“ или по-точно жълтата хроника в медиите, в която неизменно попада и най-малко конфликтната родна звезда. Точно това се случва с много обичания актьор Александър Сано , който в момента е на другия край на света, където снима новото риалити по бТВ „Островът на стоте гривни“.

Припомняме, че в последните дни в медиите усилено се тиражират публикации, според които половинката на Сано, бившата моделка и ТВ водеща Нели Атанасова , му е показала вратата, след като научила, че има взимане даване с Диляна Попова .

Повод за подобни гнусни твърдения стана фактът, че Диляна и Сано са водещи на новото риалити и съвсем естествено в момента прекарват повече време заедно. Това обаче, типично по български, неизменно породи шушукания по техен адрес.

Актьорът обаче опроверга категорично тези слухове, при това използвайки крайни и дори нецензурни епитети по адрес на тези, които ги разпространяват.

„Неуважаеми свръх лайняни „медии“, не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки импотентни лайна от вас – няма! Любовта ми е там, където е била и ще бъде при @iamnelysano ❤️ А онова в гащите ми, дето го търсите при @dillyanapopova е за вас в най-големият му размер“, изригна Сано в социалните мрежи, давайки да се разбере, че огънят между него и Нели въобще не е угаснал.

Александър Сано пост

Снимка: Телеграф

Както е известно двамата имат дъщеричка, както и син от връзката на Нели с „Кръсника на мафията“ Иво Карамански.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!